Welkom bij Auto Hoogeboom!

Auto Hoogeboom is een universeel, niet merk-gebonden autobedrijf. Wij zijn sinds jaar en dag bekend in Langedijk en omstreken. Ons bedrijf heeft alles onder 1 dak op het gebied van automobiliteit, met een goed uitgeruste en ruime werkplaats. Ons goed opgeleide personeel helpt u snel verder. 

 

Wij helpen u van A tot Z. Zo kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan alle merken. Uiteraard verzorgen wij ook uw APK, airco, banden en helpen wij u graag verder met schade aan uw auto op onze moderne schadeafdeling. 

 

Voor nieuwe auto's en occasions bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime showroom met een ruim aanbod. Bekijk ons actuele aanbod onder het kopje occasions. Tevens kunt u bij ons terecht voor financiering, verzekering, pechhulp en verlengde garantie.

 

Als Bosch Car Service werken wij samen met een aantal grote leasemaatschappijen. De kans is dus groot dat u voor het onderhoud van uw leaseauto bij ons terecht kan. Om het u nog gemakkelijker te maken, halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Kom gerust eens bij ons langs of maak direct een afspraak via 0226312480. U bent van harte welkom!

 

Graag tot ziens bij Auto Hoogeboom!