Welkom bij Auto Hoogeboom!

Auto Hoogeboom is een universeel, niet merk-gebonden autobedrijf. Wij zijn sinds jaar en dag bekend in Langedijk en omstreken. Ons bedrijf heeft alles onder 1 dak op het gebied van automobiliteit, met een goed uitgeruste en ruime werkplaats. Ons goed opgeleide personeel helpt u snel verder. 

 

Wij helpen u van A tot Z. Zo kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan alle merken. Uiteraard verzorgen wij ook uw APK, airco, banden en helpen wij u graag verder met schade aan uw auto op onze moderne schadeafdeling. 

 

Voor nieuwe auto's en occasions bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime showroom met een ruim aanbod. Bekijk ons actuele aanbod onder het kopje occasions. Tevens kunt u bij ons terecht voor financiering, verzekering, pechhulp en verlengde garantie.

 

Als Bosch Car Service werken wij samen met een aantal grote leasemaatschappijen. De kans is dus groot dat u voor het onderhoud van uw leaseauto bij ons terecht kan. Om het u nog gemakkelijker te maken, halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Kom gerust eens bij ons langs of maak direct een afspraak via 0226312480. U bent van harte welkom!

 

Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 (wij lunchen van 12.15 tot 13.00)

 

Graag tot ziens bij Auto Hoogeboom!